/ Blog

Nieuwbouwwoning? Kies voor zwarte zonnepanelen

02 jan.

Krijg je binnenkort de sleutel van je nieuwbouwwoning? Dan sta je voor heel wat keuzes. Een open of dichte keuken? Een strakke gietvloer of liever visgraat parket?

Vind je duurzaamheid belangrijk, dan kies je in elk geval voor zonnepanelen op je nieuwe dak. Er zijn veel goede redenen om voor zwarte zonnepanelen te gaan. Robinzon zet de vijf belangrijkste voor je op een rijtje.

Zwarte zonnepanelen zijn een lust voor het oog

Je hebt een nieuwe woning laten bouwen. Helemaal in je eigen stijl. Alles aan je nieuwe huis is smaakvol. Maak het af met zwarte zonnepanelen. In het verleden waren zonnepanelen niet erg fraai, maar de nieuwste zwarte zonnepanelen zijn prachtig. Mooi en strak!

Zwarte zonnepanelen leveren een hoog rendement

Op de foto boven zie je het dak van een schitterende nieuwbouwwoning in Blaricum. Voor deze klant installeerde Robinzon Q CELLS zonnepanelen. Deze zwarte zonnepanelen zijn niet alleen mooi, ze leveren ook nog eens meer rendement op dan de meeste andere zonnepanelen.

25 jaar garantie op zwarte zonnepanelen van Q CELLS

Zijn je zonnepanelen eenmaal geplaatst, dan heb je er liever weinig omkijken meer naar. De zwarte zonnepanelen van Q CELLS zijn kwalitatief zo goed dat het merk je maar liefst 25 jaar garantie durft te geven. Q CELLS garandeert dat haar zwarte zonnepanelen na 25 jaar nog voor minstens 86% presteren!

Zwarte zonnepanelen maken je nieuwbouwwoning nog meer waard

Als je zonnepanelen aanschaft, stijgt de waarde van je nieuwbouwwoning direct. Daar pluk je sowieso de vruchten van als je de woning in de toekomst wil verkopen. Je profiteert nog eens extra als je voor zwarte zonnepanelen hebt gekozen die vele jaren mee kunnen.

Zwarte zonnepanelen zijn een goede investering

Met zonnepanelen draag je bij aan een duurzamere wereld. Tegelijkertijd is het ook een prima investering. Je energierekening daalt meteen. Binnen een aantal jaren heb je je zonnepanelen helemaal terugverdiend en is je stroom gratis. Bovendien krijg je de 21% btw op zonnepanelen en installatie meteen terug van de belasting.

Meer weten?

Maak de investering in je mooie nieuwe woning compleet met de beste en mooiste zonnepanelen op je dak!

Meer weten over zwarte zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Ook altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan