Woonkamer Geisoleerd Voor Comfortabeler Wonen
250+ huizen voorzien van isolatie

Je kruipruimte of dak isoleren: meer comfort en direct besparen.

Wil jij ook tegelijkertijd energie besparen, je wooncomfort verbeteren én vochtproblemen verminderen of voorkomen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons aanbod aan hoogwaardige isolatiematerialen en een altijd professionele installatie, zorgt Robinzon voor een optimale isolatie van je huis.

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag een offerte aan

Binnen 30 seconden klaar

Hoe wij de isolatie van jouw huis verbeteren.

Kruipruimte isoleren

Bij kruipruimte-isolatie, ook bodemisolatie genoemd, brengen we isolerend materiaal aan op de bodem van je kruipruimte. Zo kunnen kou en vocht niet meer optrekken uit de grond en voorkom je vochtproblemen en schimmel. Robinzon gebruikt hiervoor de beste kwaliteit materialen: PIF Isolatie, EPS++ parels en DROWA-isolatiechips. Het resultaat: een lagere energierekening, meer wooncomfort én een gezonder leefklimaat in huis.

Kruipruimte isolatie
Vloerisolatie

Met vloerisolatie houd je de warmte binnen en vocht juist buiten. Je huis voelt meteen een stuk behaaglijker aan en je verbruikt veel minder energie. Goed voor je portemonnee én het klimaat. Bij het isoleren van je vloer brengen de vakmensen van Robinzon hoge kwaliteit PIF Isolatiefolie aan op het plafond van je kruipruimte. Ook voor het isoleren van je vloer kun je gebruikmaken van diverse subsidieregelingen.

Vloerisolatie
Dakisolatie

Ook honderden euro’s besparen op je energierekening? Met een goed geïsoleerd dak houd je in de winter de kou stukken beter buiten. Omdat de meeste warmte via je dak verdwijnt, bespaar je zo tot maar liefst 30% op je energierekening. Je verdient je investering al in 5 tot 7 jaar terug. Bovendien voelt je huis behaaglijk aan. Ook in de zomer trouwens, want dan blijft het in huis juist lekker koel.

Dakisolatie

De vele voordelen van een goed geïsoleerd huis.

Je huis goed laten isoleren levert direct voordelen op:

Bespaar op je energierekening

Door je huis goed te isoleren, blijft de warmte beter binnen en hoeft de verwarming in de winter minder hard te werken.

Verhoog je wooncomfort

Met goede isolatie blijft je huis warmer in de winter en koeler in de zomer.

Verminder vochtproblemen

Goede isolatie help om vochtproblemen, zoals schimmel en condensatie, te verminderen.

Help het milieu een handje

Door minder energie te verbruiken, verklein je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een beter klimaat.

Verhoog de waarde van je huis

Een goede isolatie maakt je huis aantrekkelijker voor potentiële kopers.
Offerte aanvragen
Thermal Insulation Mineral Rock Wool Installation New Building Attic Ceiling - Robinzon

Waarom klanten kiezen voor Robinzon Isolatie.

Wij werken altijd vanuit de wensen van de klant. We nemen de tijd om samen met jou goed uit te zoeken welke isolatie het best bij jouw huis en jouw situatie past.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige isolatieproducten.
Altijd persoonlijke aandacht. Vanaf offerteaanvraag tot oplevering.
We zijn goed bereikbaar voor al je vragen.
We hebben ruime ervaring met diverse soorten isolatiematerialen.
Binnen 24 uur een afspraak
Img 4441 - Robinzon

Veelgestelde vragen over huisisolatie.

Wat is huisisolatie?

Huisisolatie is het aanbrengen van isolatiemateriaal in muren, vloeren, daken en ramen om warmteverlies te voorkomen en energie te besparen.

Wat zijn de kosten van huisisolatie?

De kosten voor het isoleren van je huis zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van je huis en het soort isolatiemateriaal dat wordt gebruikt.

Kan ik subsidie krijgen voor huisisolatie?

Ja, er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het isoleren van je huisie. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) of de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Deze subsidies kunnen een deel van de investering dekken.

Hoeveel energie bespaar ik met de isolatie van mijn kruipruimte?

Met het isoleren van je kruipruimte kun je tot wel 15% energie besparen. Door het isoleren van de kruipruimte voorkom je vochtproblemen en schimmel in huis, wat niet alleen beter is voor je portemonnee en het milieu, maar ook voor je gezondheid. Het isoleren van de kruipruimte is dus een slimme investering die zichzelf op termijn terugverdient.