3D Rendering Loft Luxury Living Room With Bookshelf 1 - Robinzon
1000+ huizen voorzien van isolatie

Je huis laten isoleren: comfortabeler wonen en direct besparen.

Als je energie wilt besparen, het comfort in je huis wilt verhogen en vochtproblemen wilt verminderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige isolatiematerialen en professionele installatie voor een optimale isolatie van je huis.

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag een offerte aan

Binnen 30 seconden klaar

Hoe wij de isolatie van jouw huis verbeteren.

Kruipruimte isoleren

Door de kruipruimte te isoleren kun je wel tot 15% besparen op je energierekening en voorkom je gedoe met vocht en schimmel in huis. Dat is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor je gezondheid. Bovendien kan het je huis meer waard maken! Het is dus een slimme investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient.

Bodemisolatie

Je huis droog en warm houden is belangrijk, toch? Nou, dan is bodemisolatie met EPS++ parels of DROWA vlokken echt iets voor jou! Het zorgt voor minder gedoe met vocht en ongedierte in huis en het is nog goed voor je portemonnee ook. Een win-win situatie dus! En het wordt allemaal nog beter, want professionele installateurs zorgen voor een zorgvuldige plaatsing van de isolatie en het zorgt ook nog eens voor een verlengde levensduur van je huis. Zo fijn! Ben je benieuwd naar wat onze experts voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een advies op maat.

Betonnen vloer isoleren

Isolatie van betonnen vloeren vanuit de kruipruimte met PIF-isolatiefolie is een effectieve manier om energie te besparen en de warmte in huis vast te houden. PIF-isolatiefolie is bestand tegen beschadiging en slijtage, dampwerend en geschikt voor ISDE-subsidie. Het materiaal voorkomt vochtproblemen en is 100% recyclebaar, wat het milieuvriendelijk maakt. Installatie is snel en eenvoudig, en de isolatie kan makkelijk worden verwijderd en herplaatst voor onderhoud van de kruipruimte.

De vele voordelen van een goed geïsoleerd huis.

Je huis goed laten isoleren levert direct voordelen op:

Bespaar op je energierekening

Door je huis goed te isoleren, blijft de warmte beter binnen en hoeft de verwarming minder hard te werken.

Verhoog het wooncomfort

Met goede isolatie blijft je huis warmer in de winter en koeler in de zomer.

Verminder vochtproblemen

Isolatie help vochtproblemen zoals schimmel en condensatie te verminderen.

Milieuvriendelijk

Door minder energie te verbruiken, verklein je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een beter milieu.

Waardestijging van je huis

Met goede isolatie kan de waarde van je huis stijgen, omdat het aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers.
Offerte aanvragen
Thermal Insulation Mineral Rock Wool Installation New Building Attic Ceiling - Robinzon

Waarom klanten kiezen voor Robinzon Isolatie.

Wij werken altijd vanuit de wensen van de klant. We nemen de tijd om samen met jou goed uit te zoeken welke isolatie het best bij jouw situatie past.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige isolatieproducten
Altijd persoonlijke aandacht. Vanaf offerteaanvraag tot oplevering.
We zijn goed bereikbaar voor al je vragen.
We hebben ruime ervaring met diverse soorten isolatiematerialen
Maak binnen 24 uur een afspraak
Img 4441 - Robinzon

Veelgestelde vragen over huisisolatie.

Wat is huisisolatie?

Huisisolatie is het aanbrengen van isolatiemateriaal in muren, vloeren, daken en ramen om warmteverlies te voorkomen en energie te besparen.

Wat zijn de kosten van huisisolatie?

De kosten van huisisolatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van je huis en het soort isolatiemateriaal dat wordt gebruikt.

Kan ik subsidie krijgen voor huisisolatie?

Ja, er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor huisisolatie. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) of de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Deze subsidies kunnen een deel van de investering dekken.

Hoeveel scheelt kruipruimte isoleren?

Kruipruimte isolatie kan leiden tot een besparing van wel 15% op je energierekening. Door het isoleren van de kruipruimte voorkom je vochtproblemen en schimmel in huis, wat niet alleen beter is voor je portemonnee, maar ook voor je gezondheid. Het isoleren van de kruipruimte is dus een slimme investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient.