Nieuw Dak Met Isolatie
1000+ huizen voorzien van isolatie

Bespaar flink op je energiekosten met dakisolatie

Wist je dat je met het isoleren van je dak honderden euro’s kunt besparen op je energierekening? Met een goed geïsoleerd dak houd je in de winter de warmte goed vast. En in de zomer is het juist lekker koel in huis.

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag een offerte aan

Binnen 30 seconden klaar

Wat is dakisolatie?.

Bij dakisolatie brengen we aan de binnenkant van je dak een isolatielaag aan. Zo houd je de warmte stukken beter binnen in de winter, en de kou juist buiten. Aangezien de meeste warmte via je dak verdwijnt, bespaar je zo tot wel 30% op je energierekening. En je huis voelt heerlijk behaaglijk aan. Ook in de zomer trouwens, want dan beschermt een goed geïsoleerd dak weer tegen de hitte.

Vraag een offerte aan

Subsidies bij vloerisolatie.

Wist jij al dat je voor het aanbrengen van dakisolatie gebruik kunt maken van subsidieregelingen van de overheid?
Bespaar flink op de kosten met de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) of de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).

Hoe gaat Robinzon te werk?.

Plannen om je dak te laten isoleren? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Elk huis en elk dak is weer anders. Daarom komen we altijd eerst bij je langs om te zien wat in jouw situatie mogelijk is. Pas daarna brengen we offerte uit. Zodra je de offerte hebt goedgekeurd, maken we een afspraak voor het isoleren zelf. Afhankelijk van de afmetingen van je dak zijn onze experts daar in de meeste gevallen een tot drie dagen mee bezig.

Offerte aanvragen
Indak Zonnepanelen Huizen - Robinzon

De vele voordelen van dakisolatie.

Dakisolatie door Robinzon heeft tal van voordelen:

Bespaar tot wel 30% op je energierekening
Een warm huis in de winter en koel in de zomer
Je zolder meteen klaar voor gebruik
Snel en vakkundig aangebracht
Verduurzaam je huis, ook voor een hogere waarde
Verdien je investering in 5 tot 7 jaar terug
Offerte aanvragen
Comfortabel Wonen Door Kruipruimte Isolatie

Robinzon werkt met het beste isolatiemateriaal.

Bij Robinzon gebruiken we voor het isoleren van schuine daken PIF Isofast isolatieplaten. Dit zijn beschilderde MDF-panelen die al zijn voorzien van PIF Isolatie. PIF Isolatie is een isolatiefolie dat bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie met luchtkussentjes ertussen. De warmte wordt gereflecteerd door de aluminiumfolie, terwijl de luchtkussentjes de warmte langer vasthouden.
Onze experts brengen het flexibele en lichte isolatiemateriaal rechtstreeks aan op de binnenkant van het dak. Na het aanbrengen van de mooi afgewerkte isolatieplaten is je zolder meteen klaar voor gebruik.

De platen zijn 100% recyclebaar.

Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen over dakisolatie.

Hoe weet ik of dakisolatie in mijn huis wel nodig is?

De meeste Nederlandse huizen hebben al een isolatielaag, maar vaak is die laag te dun om goed te isoleren. Zeker als je een woning hebt die voor 1992 is gebouwd. In huizen van voor 1975 werd bij het bouwen zelfs nog helemaal geen isolatielaag aangebracht.
Twijfel je of (aanvullende) dakisolatie nodig is? Onze experts komen graag vrijblijvend bij je langs voor een check.

Wat kost dakisolatie?

Wat het kost om je dak te isoleren is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het oppervlak van je dak.
In veel gevallen kun je gebruikmaken van subsidieregelingen die energiebesparing stimuleren, zoals de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) of de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Zo druk je de kosten flink.
Bedenk ook dat je deze investering in 5 tot 7 jaar weer terugverdient. Je bespaart namelijk tot wel 30% aan energie met een goed geïsoleerd dak!

Kan ik subsidie krijgen voor dakisolatie?

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het isoleren van je huis. Zo kun je in veel gevallen gebruikmaken van de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) of de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Met subsidie kun je een deel van de kosten dekken.
Ook is het goed om te bedenken dat je deze investering in 5 tot 7 jaar weer hebt terugverdiend, omdat je tot wel 30% energie bespaart met een goed geïsoleerd dak!

Hoeveel energie bespaar ik met dakisolatie?

Met het isoleren van je dak kun je tot wel 30% aan energie besparen. Je verdient je investering daardoor in 5 tot 7 jaar terug. Bovendien is je huis lekker warm in de winter en koel in de zomer. Je investeert dus ook in een meer wooncomfort en in je gezondheid.

Hoe lang duurt het aanbrengen van de dakisolatie?

Dat is natuurlijk afhankelijk van het dakoppervlak, maar onze experts zijn in de meeste gevallen een tot twee dagen bezig met het isoleren van je dak.