Thuis Laadpaal Installeren Robinzon Overlay - Robinzon
Wij plaatsen wekelijks nieuwe laadpalen

Slimme laadpaal, altijd met een volle accu van huis.

Heb je een elektrische auto of ben je van plan er een aan te schaffen? Overweeg dan een slimme laadpaal aan huis. Dat heeft veel voordelen. Zeker als je zonnepanelen hebt. In dat geval laad je je elektrische auto ook nog eens op met zelf opgewekte stroom!

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag een offerte aan

Binnen 30 seconden klaar

De vele voordelen van een slimme laadpaal aan huis.

Wij zetten de voordelen op een rijtje:

Laadt automatisch op als er weinig stroom in huis wordt verbruikt of stroom opwekken voordeliger is. Bijvoorbeeld ’s nachts tijdens daluren.
Weet precies hoeveel tijd er nodig is om de accu op te laden voor een bepaald tijdstip.
Door Dynamic Load Balancing nooit een overbelast stroomnetwerk.
Direct inzicht in je verbruik en laadgegevens via de bijgeleverde app.
Inclusief laadpas voor het gemakkelijk verrekenen van je laadkosten met je werkgever of voor eigen boekhouding. Elke gebruiker van de auto krijgt een eigen laadpas.
Nooit meer op zoek naar een van de schaarse openbare parkeerplaatsen voor elektrische auto’s.
Offerte aanvragen
Tevreden Klant Slimme Laadpaal Tesla - Robinzon

Robinzon levert alleen de beste kwaliteit laadpalen.

Wij leveren alleen slimme laadpalen van de beste kwaliteit.
Veel van onze klanten kiezen voor de Alfen Single Pro-line. Dat is niet verwonderlijk, want de Alfen Single Pro-line is een van de meest geavanceerde laadpalen op de markt. Deze laadpaal waarmee je je een Tesla binnen vijf uur van 0kW naar 100 kW oplaadt, is al verkrijgbaar vanaf 2.000 euro.
Meer weten over de verschillende laadpalen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke laadpaal het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie.

Offerte aanvragen
Thuis Een Alfen Laadpaal Laten Installeren - Robinzon

In een paar stappen naar thuis je elektrische auto opladen

1

Vrijblijvend contact

Neem contact met ons op voor een aanvraag. Bel ons op 035 – 7850681. Of vul het contactformulier in.

2

Inventarisatie & offerte

Een van onze ervaren medewerkers komt snel bij je langs voor een inventarisatie. Je ontvangt binnen 5 dagen een offerte.

3

Planning voor plaatsen

Wij spreken een datum met je af voor het installeren van je laadpaal en het eventueel aansluiten van de laadpaal op je zonnesysteem.

4

Installatie laadpaal en app

Wij installeren de laadpaal en leveren die pas op als alles werkt. Je krijgt van ons een gratis app waarmee je altijd je verbruik en laadgegevens kunt bijhouden

5

Tips voor onderhoud

We geven je tips voor het onderhoud van de laadpaal. Ook is het mogelijk om voordelig een onderhoudscontract met ons af te sluiten.

Wat zeggen onze klanten?

Uitstekende service

We zijn zeer tevreden over de service van RobinZon. Heldere, eerlijke communicatie en altijd bereikbaar. De panelen zijn snel en netjes geplaatst.

Alalena Mediaprodukties

RobinZon geeft een duidelijke uitleg…

RobinZon geeft een duidelijke uitleg over het functioneren en aanleggen van de zonnepanelen, en daarom was de keuze om de zonnepanelen door dit bedrijf te laten monteren snel gemaakt. Verder zijn de panelen zeer vakkundig gemonteerd door bekwame en vriendelijke monteurs , waar wij ook weer goede informatie van hebben gekregen . Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.

E. van Zandvoort

Uitstekend

Wij hebben uitstekende ervaring met Robinzon. Uitgebreide informatie bij de offerte, ze bieden verschillende opties. De medewerkers zijn vriendelijk en maken een serieuze en professionele indruk en ze werken netjes. Wij zijn blij dat we de opdracht aan Robinzon gegund hebben en bevelen dit bedrijf van harte aan.

E. Schoth

Perfecte oplossing voor ons dak

Als eerste wil ik melden dat de mannen een perfecte oplossing hebben geboden voor ons! Verder zijn de panelen zeer vakkundig gemonteerd, alles netjes weggewerkt en achter gelaten, ik kan iedereen RobinZon aanbevelen, alle werknemers even vriendelijk en kennis van zaken. De communicatie op kantoor gaat ook erg vloeiend en vrolijk, ik zeg hou dit vol!!!

t Parket Huys

Toppers!

Vlot, correct, snelle levering. Sympathieke monteurs. Een aanrader!

Ad

Professioneel en vriendelijk bedrijf

Offerte was duidelijk en na akkoord binnen 4 weken lagen de panelen al te schitteren op ons dak. De monteurs waren professioneel en heel aardig. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden en denken mee om alles netjes weg te werken. Zeer tevreden en een aanrader voor iedereen!

Sjoerd

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Denken veel met je mee, doen wat ze beloven en leveren snel en net werk af. Ik raad ze zeker aan!

Wolf

Zeer professioneel

Het contact vanaf de aanvraag tot en met de oplevering is zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig geweest. Het systeem is uitermate netjes aangebracht, de omvormer op een mooie plek in de meterkast, en alle verpakkingsmaterialen e.d. meegenomen. Robinzon BV kan ik iedereen aanraden!

JP

In september 2019 heeft Robin zonnepanelen bij ons thuis geplaatst. Dik tevreden zijn we hierover. Voor een goede prijs heeft hij ze netjes gelegd. Het is verder een betrouwbaar persoon en een prettige mens om in je huis te hebben. We wilden achteraf nog wat buizen weg gewerkt hebben en Robin heeft dit direct voor ons gefixt! Topper!

J. de Wit

Wat een mooi bedrijf, RobinZon! Hardwerkende mensen die weten wat en hoe ze moeten installeren. Geen moeite te veel om alles uit te leggen en te controleren. Heel veel dank voor de prima samenwerking! Laat nu de zon maar komen!

Familie de Boer

Alles ging probleemloos

Laadpaal en zonnepanelen plaatsen en meterkast vervangen ging geheel volgens afspraak en zonder problemen. Keurig op tijd aangelegd, aangesloten en afgewerkt.

H. Honing

Adequaat en snel

Robinzon is een bedrijf dat adequaat handelt, snel offertes afgeeft die marktconform is en ook snel tot plaatsing overgaat. Duidelijke uitleg bij offerte en plaatsing geeft en niet onbelangrijk terzake kundig is. Fijn is dat de mensen die de offerte afgeven ook bij plaatsing aanwezig zijn. Panelen netjes geplaatst en systeem werkt perfect.

Ben

Een 10.

Na een goed advies werd de opdracht geheel volgens afspraak uitgevoerd en al het mogelijke gedaan om de klant tevreden te stellen.

Jan Pieter

Prettig & betrouwbaar

RobinZon is een prettig en betrouwbaar bedrijf om mee te werken. Ze geven inhoudelijk advies (wat is wel en niet mogelijk), presenteren diverse voorstellen (in mijn geval 4 voorstellen), reageren snel en levert zoals afgesproken.

Marcel

Hoe we jou helpen.

Robinzon werkt alleen met topmerken. We nemen de tijd om samen met jou te kijken welk product het best bij jouw situatie past. Met onze ervaren mensen leveren we altijd de beste service. Of het nu gaat om zonnepanelen, een thuisaccu, laadpaal of energiezuinige airco.

Image
Zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak: een duurzame investering die loont.

Lees meer
Image
Thuisaccu’s

Haal nog meer uit je eigen opgewekte stroom.

Lees meer
Image
Omvormers

Haal het beste uit je zonnepanelen met Enphase micro-omvormers.

Omvormers
Image
Laadpalen

Altijd met een volle accu van huis met je eigen slimme laadpaal.

Lees meer

Meteen antwoord op veelgestelde vragen.

Wat is het verschil tussen een ‘domme’ laadpaal en een slimme laadpaal?

Een ‘domme’ laadpaal stuurt met een kabel de stroom naar de batterij in je elektrische auto. Maar daar houdt het ook op. Slimme laadpalen doen veel meer. Ze beschikken over software waarmee ze verbinding maken met je auto, de bijgeleverde app én je zonnepanelen, als je die hebt.

Daardoor weet een slimme laadpaal precies hoeveel stroom je auto nog nodig heeft, hoeveel stroom op dat moment in huis wordt gebruikt en hoeveel stroom je zonnepanelen opwekken. Een slimme laadpaal is ook voorzien van Dynamic Load Balancing. Dat zorgt ervoor dat je stroomnet nooit overbelast raakt. Bij je slimme laadpaal krijg je ook een laadpas waarmee de kosten voor het laden automatisch worden verrekend met je werkgever of in je eigen boekhouding.

Raakt het stroomnetwerk niet overbelast met een eigen laadpaal?

Het laden van een elektrische auto kost veel stroom. Daarom is een slimme laadpaal uitgerust met Dynamic Load Balancing. Wordt er in huis (te) veel stroom tegelijk verbruikt, dan zorgt de geraffineerde techniek en de slimme meter van Dynamic Load Balancing ervoor dat de laadpaal automatisch minder stroom gaat gebruiken. Als het piekmoment voorbij is, gaat de slimme laadpaal ‘uit zichzelf’ weer energie tappen. Op deze manier raakt je stroomnetwerk nooit overbelast.

Kies ik voor een 1-fase of 3-fase laadpaal?

Bij een laadpaal aan huis kun je kiezen uit een 1-fase en een 3-fase laadpaal. Elke elektrische auto heeft een AC-lader aan boord. Een elektrische auto rijdt op gelijkstroom (DC). De AC-lader zet de stroom van wisselstroom (AC) om naar gelijjkstroom en slaat die stroom op in de accu.
Deze AC lader kan 1-fase of 3-fase zijn. Bij een 1-fase laadpunt loopt de stroom door 1 draad, bij een 3-fase laadpaal door 3 draden. Het laadvermogen van een 3-fase elektrische laadpaal is groter. Als je dat wil, passen wij je installatie eventueel aan 3-fase aan.