Robinzon is jouw premium partner in duurzaamheid.

Waar aanvankelijk de focus lag op zonnepanelen heeft Robinzon zichzelf nu ontwikkeld tot premium partner in duurzaamheid.

“Wij blijven ons vernieuwen. Robinzon installeert naast zonnepanelen ook thuisaccu’s, laadpalen, meterkasten, vloer- en dakisolatie. Er is zo veel mogelijk op het gebied van verduurzamen. Daarbij luisteren wij naar de specifieke wensen van de klant, beschikken wij over vakkennis en bieden wij excellente service”.

Robinzon in bespreking
Robinzon bussen

Zelf bijdragen aan een schonere wereld nu én in de toekomst ⚡

De missie van Robinzon is helder: een bijdrage leveren aan een schonere wereld. Dat doen we door het aanbieden van producten waarmee jij zelf je eigen zonne-energie opwekt of opslaat. Producten die jou helpen duurzamer te leven en de wereld een stukje schoner te maken. Voor nu en voor toekomstige generaties!

Het team van Robinzon staat voor je klaar met persoonlijke aandacht en altijd de beste kwaliteit

We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Je kunt altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Robinzon is een dynamisch bedrijf. We groeien nog steeds. Onze goede opgeleide en ervaren experts werken alleen met de beste producten en topmerken. Onze klanten zijn blij met onze scherpe prijzen, persoonlijke benadering en snelle service.

Veiligheid staat bij ons voorop. We zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens NEN1010.

Robinzon Team
Robin van Robinzon met zonnepaneel

Over Robin.

Robin Teunissen heeft altijd een passie gehad voor duurzaamheid. Nadat hij afgestudeerd was als ingenieur begon zijn ondernemershart al snel te kriebelen en werd er gestart met voorbereidingen voor een eigen onderneming. Hij deed eerst veel ervaring op in de installatietechniek en in 2019 vond Robin de tijd rijp om zijn droom na te jagen: een eigen onderneming beginnen gericht op duurzaamheid.

Robin startte zijn bedrijf in zonnepaneleninstallaties. Hij stond dagelijks zelf op het dak en deed daarbij ook nog eens acquisitie. Nu, bijna 5 jaar later, is Robinzon uitgegroeid tot een volwassen bedrijf waar 23 professionals werkzaam zijn. “Kwaliteit staat bij Robinzon voorop. Of het nu gaat om onze mensen of producten, alleen het beste is goed genoeg. Veel van onze klanten wonen in ’t Gooi maar wij zijn actief in heel midden Nederland”.