Over Robinzon.

Robin Teunissen is de man achter Robinzon. Hij studeerde af als ingenieur aan de Hogeschool van Utrecht en deed daarna veel praktische werkervaring op in de installatietechniek. Robin vond de tijd rijp om zijn passie te volgen: een eigen onderneming beginnen waarin duurzaamheid centraal staat.

Mar Jai Rob 18 Scaled E1644585998344 - Robinzon

Zelf bijdragen aan een schonere wereld nu én in de toekomst.

De missie van Robinzon is helder: een bijdrage leveren aan een schonere wereld. Dat doen we door het aanbieden van producten waarmee jij zelf je eigen zonne-energie opwekt of opslaat. Producten die jou helpen duurzamer te leven en de wereld een stukje schoner te maken. Voor nu en voor toekomstige generaties!
Robinzon begon met het verkopen en installeren van zonnepanelen. Daar hebben we veel expertise in opgebouwd. Inmiddels kun je ook bij ons terecht voor o.a. thuisaccu’s, laadpalen voor thuis en airco’s die kunnen draaien op je eigen opgewekte energie

De kracht van Robinzon: persoonlijke aandacht en altijd de beste kwaliteit.

We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Je kunt altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Robinzon is een dynamisch bedrijf. We groeien nog steeds. Onze goede opgeleide en ervaren experts werken alleen met de beste producten en topmerken. Onze klanten zijn blij met onze scherpe prijzen, persoonlijke benadering en snelle service.

Veiligheid staat bij ons voorop. We zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens NEN1010.

Neem contact op
Dsc01481 Kopie - Robinzon