Thuis laadpaal Utrecht afbeelding

Thuis laadpaal Utrecht

Gratis en vrijblijvend

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend

Direct inzicht in de beste laadpaal voor jou

Altijd met een volle accu van huis

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt laden?*

1000+ tevreden klanten gingen je voor

Slimme laadpaal voor thuis in Utrecht

Ben je op zoek naar een laadpaal voor thuis in Utrecht? Met meer dan 1000 tevreden klanten is Robinzon jouw partij voor een laadpaal voor thuis in Utrecht. Wij voorzien je graag van deskundig advies voor een thuislaadpaal. Wanneer je jouw gegevens achterlaat komt een van onze ervaren medewerkers bij jou thuis in Utrecht langs om de situatie te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvang je van ons binnen 5 werkdagen een offerte op maat voor een laadpaal aan huis.

Robinzon plaatst laadpaal voor thuis in Utrecht

Zo werkt de installatie van onze slimme thuis laadpaal.

Selecteer hieronder de laadpaal die het best bij jou wensen past, of neem eens vrijblijvend contact met ons op om samen tot de beste laadpaal voor jou te komen. Kies je voor ons installatiepakket, dan regelt een specialist jouw thuislaadpaal. Na je offerteaanvraag bespreken we binnen 24 uur je installatiewensen. Je ontvangt dan een offerte die je rustig kunt overwegen en digitaal ondertekenen bij akkoord. We plannen vervolgens de installatie, die binnen 10 dagen plaatsvindt. Get in charge!

een laadpaal voor thuis in Utrecht

De vele voordelen van een slimme laadpaal in Utrecht

Laadt automatisch op als stroom opwekken voordeliger is

Weet precies hoeveel tijd er nodig is om de accu op te laden

Door Dynamic Load Balancing nooit een overbelast stroomnetwerk

Direct inzicht in je verbruik en laadgegevens via de bijgeleverde app.

Inclusief laadpas voor het gemakkelijk verrekenen van je laadkosten met je werkgever of voor eigen boekhouding. Elke gebruiker van de auto krijgt een eigen laadpas.

Nooit meer zoeken naar de schaarse parkeerplaatsen voor elektrische auto’s.

In een paar stappen je huis verduurzamen met een laadpaal voor thuis

Team Robinzon werkt in Utrecht

Hoe gaan wij te werk?

1

Contact

Neem contact met ons op voor een aanvraag. Bel ons op 035 – 7850681. Of vul het contactformulier in.

2

Inventarisatie & offerte

Een van onze ervaren medewerkers komt snel bij je langs voor een inventarisatie. Je ontvangt binnen 5 dagen een offerte op maat.

3

Planning & installatie

We plannen een datum in, installeren de laadpaal en sluiten hem aan.

4

Installatie laadpaal en app

Wij installeren de laadpaal en leveren die pas op als alles werkt. Je krijgt van ons een gratis app waarmee je altijd je verbruik en laadgegevens kunt bijhouden.

5

Tips voor onderhoud

We geven je tips voor het onderhoud van de laadpaal. Ook is het mogelijk om voordelig een onderhoudscontract met ons af te sluiten.

De beste slimme laadpalen voor thuis

Wallbox Pulsar PLUS t/m 22 kW

⚡ Compact aan de wand gemonteerd. ⚡ Verbind Pulsar met elk smart apparaat via Wi-Fi* of bluetooth ⚡ MyWallbox-app ⚡ Duurzaam met op zonder zonnenergie thuis laden. ⚡ Dynamic load-balancing mogelijk Nu Slim laden met de Wallbox pulsar vanaf €732.

Wallbox Copper SB t/m 22kW

⚡ Klein en compacte grootse prestatie ⚡ Duurzaam uw auto thuis laden met uw zonnepanelen ⚡ Efficiënt load-balancing mogelijk ⚡ Duurzaam met op zonder zonnenergie thuis laden. ⚡ Met de mijn Wallbox app Thuis laden met gemak met de Wallbox copper vanaf € 820.

Deze klanten zijn al duurzaam aan het genieten

De vele voordelen van een laadpaal.

Wij werken altijd vanuit de wensen van de klant. We nemen de tijd om samen met jou goed uit te zoeken welke thuislaadpaal het best bij jouw situatie past.

Laadt automatisch op als stroom opwekken voordeliger is

Weet precies hoeveel tijd er nodig is om de accu op te laden

Door Dynamic Load Balancing nooit een overbelast stroomnetwerk

Direct inzicht in je verbruik en laadgegevens via de bijgeleverde app.

Inclusief laadpas voor het gemakkelijk verrekenen van je laadkosten met je werkgever of voor eigen boekhouding. Elke gebruiker van de auto krijgt een eigen laadpas.

Nooit meer zoeken naar de schaarse parkeerplaatsen voor elektrische auto’s.

1

Meer vragen over laadpalen

Hoe werkt een slimme laadpaal?

  1. Een slimme laadpaal is verbonden met een netwerk en maakt gebruik van communicatietechnologieën, zoals wifi of 4G, om gegevens uit te wisselen. Hierdoor kan de laadpaal informatie verzenden en ontvangen, zoals de laadstatus, energieverbruik en toegangscontrole. Deze informatie kan worden gebruikt voor realtime monitoring, het beheren van laadsessies, het plannen van laadbeurten via de Wallbox smartphone-app.

Welke voordelen biedt een slimme laadpaal ten opzichte van een standaard laadpaal?

  • Slim energiebeheer: Met een slimme laadpaal kun je het energieverbruik beheren en optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld laadsessies plannen op momenten met lagere energietarieven of in overeenstemming met je energiebehoefte.
  • Monitoring en rapportage: Een slimme laadpaal biedt realtime monitoring van het laadproces en geeft gedetailleerde rapporten over het energieverbruik. Dit helpt bij het bijhouden van de kosten en het identificeren van mogelijke optimalisatiemogelijkheden.
  • Toegangscontrole: Met een slimme laadpaal kun je de toegang beperken en beheren via verschillende autorisatiemethoden, zoals een laadpas, een smartphone-app of een RFID-tag.

Wat zijn de installatievereisten voor een slimme laadpaal?

De installatievereisten voor een slimme laadpaal kunnen variëren afhankelijk van de specifieke laadpaal, het vermogen, de locatie en de bestaande elektrische installatie. In het algemeen moeten er voldoende elektrische capaciteit en de juiste bedrading aanwezig zijn om de laadpaal van stroom te voorzien. Vraag gratis advies aan voor meer informatie.

Hoe veilig is het om een slimme laadpaal thuis te hebben?

Een slimme laadpaal die voldoet aan de geldende veiligheidsnormen is over het algemeen veilig in gebruik. Slimme laadpalen zijn ontworpen met verschillende beveiligingsfuncties, zoals bescherming tegen overbelasting, aardlekschakelaars en beveiliging tegen ongeautoriseerd gebruik. Het is belangrijk om een laadpaal te laten installeren door een erkende installateur die bekend is met de veiligheidsvoorschriften en -richtlijnen.

Hoe lang gaat een slimme laadpaal mee?

De levensduur van een slimme laadpaal kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het product, het gebruik en het onderhoud. Over het algemeen hebben slimme laadpalen een levensduur van 10 tot 15 jaar. Het is raadzaam om te kiezen voor een laadpaal van een gerenommeerd merk en regelmatig onderhoud uit te voeren om de levensduur te maximaliseren.

Hoe lang duurt het om een elektrische auto op te laden met een slimme laadpaal?

De laadtijd van een elektrische auto met een slimme laadpaal is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het vermogen van de laadpaal, de capaciteit van de batterij van de auto en het type laadkabel dat wordt gebruikt. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het vermogen van de laadpaal, hoe sneller de auto wordt opgeladen. Een typische laadtijd varieert van enkele uren tot enkele tientallen minuten, afhankelijk van deze factoren.

Kan ik mijn slimme laadpaal bedienen met een smartphone-app?

Ja, de meeste slimme laadpalen worden geleverd met een bijbehorende smartphone-app waarmee je de laadsessies kunt beheren en monitoren. Met de app kun je bijvoorbeeld de laadstatus control

eren, laadsessies starten en stoppen, laadsnelheden aanpassen en toegang verlenen aan geautoriseerde gebruikers. Dit biedt gemak en flexibiliteit bij het beheren van je laadpaal.

Hoeveel stroom verbruikt een slimme laadpaal?

Het stroomverbruik van een slimme laadpaal kan variëren afhankelijk van het vermogen van de laadpaal en de laadsnelheid. Over het algemeen wordt het stroomverbruik van een laadpaal uitgedrukt in kilowattuur (kWh). Een professionele installateur kan je voorzien van specifieke informatie over het stroomverbruik van de gekozen slimme laadpaal.

Bus van team Robinzon

Waarom klanten kiezen voor Robinzon.

Wij werken altijd vanuit de wensen van de klant. We nemen de tijd om samen met jou goed uit te zoeken welke thuislaadpaal het best bij jouw situatie past.

Robinzon werkt alleen met kwaliteitsproducten.

Met de beste vakmensen bieden wij de beste service.

Altijd persoonlijke aandacht.

Eventuele problemen lossen we in no time op.

Foto van een zonnige medewerker
Persoonlijk advies over verduurzamen