Service & onderhoud.

Bij Robinzon werken we alleen met kwaliteitsproducten van topmerken. Producten die jaren meegaan. Zeker als je ze goed onderhoudt!

Neem contact op
Laadpaal Robinzon - Robinzon

Extra lang plezier van je zonnepanelen met een onderhoudscontract van Robinzon.

2021 08 12 12.53.29 Kopie - Robinzon

Met goed onderhoud haal je altijd haal het maximale uit je zonnepanelen. Zie je er tegenop om zelf regelmatig je zonnepanelen schoon te maken en te checken of alles nog goed werkt? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af.

Tegen een gunstig tarief zorgt Robinzon ervoor dat je panelen in topconditie blijven en altijd maximaal renderen.

Meer weten over ons onderhoudscontract? Neem vrijblijvend contact met ons op!

De goede service van Robinzon .

Inspectie zonnesysteem

Heb je het vermoeden dat je zonnepanelen niet goed functioneren? Of vraag je je af je zonnesysteem wel volgens de Nederlandse normen is aangesloten? Wij komen bij je langs om je hele zonnesysteem te inspecteren. Je krijgt een inspectieverslag van onze bevindingen.

Storingen in het zonnesysteem opsporen

Wekt je zonnesysteem geen stroom meer op? Wij sporen het probleem voor je op door je zonnepanelen, omvormer en bekabeling door te meten. Zo weet je meteen welke vervolgstappen nodig zijn.

Defecte zonnepanelen vervangen

Meldt je monitoringssysteem dat je zonnepanelen niet meer werken? Wij zijn altijd snel ter plaatse zijn om de zonnepanelen voor je door te meten. Als het nodig is vervangen we het defecte zonnepaneel.

Defecte omvormer vervangen

Lichten de lampjes van je omvormer rood op? Of krijg je de melding dat de omvormer niet goed meer functioneert? Wij controleren eerst welke omvormer je hebt en of er nog productgarantie vanuit de leverancier op zit. Zo niet, dan nemen we de verschillende opties voor een nieuwe omvormer met je door.

Defecte optimizer of micro-omvormer vervangen

Laat je monitoring een storing zien van een optimizer of micro-omvormer? Wij checken welke optimizers of micro-omvormers je hebt en vervangen de kapotte optimizer of micro-omvormer.

Ook controleren wij of je nog productgarantie hebt bij de fabrikant. Robinzon werkt graag met SolarEdge optimizers en Enphase micro-omvormers.

De monitoring van uw zonnepanelen werkt niet meer

Als het monitoringssysteem niet meer werkt, helpen wij je om weer inzicht te krijgen via een app op je laptop, tablet of mobiele telefoon.

Omvormer niet verbonden met wifi of internet

De opbrengst van je zonnepanelen kun je monitoren via een gratis app. Maar dan moet je omvormer wel verbonden zijn met je wifi of internet. Is dat bij jou nog niet het geval? Robinzon maakt die verbinding snel voor je in orde.

Productgarantie verhalen bij de leverancier

Laat je eigen zonnepanelen-installateur het afweten? Of is het bedrijf failliet? Wij helpen je om de productgarantie van defecte producten te verhalen op de fabrikant van de zonnepanelen, omvormer, optimizer of micro-omvormer.

Adviesrapport zonnepanelen opstellen

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht en heb je een adviesrapport nodig voor de aanvraag van een vergunning? Of heb je twijfels over de offerte van een andere partij? Wij stellen graag een gedegen adviesrapport voor je op.

Simulatie opbrengsten zonnepanelen

Heb je een speciaal dak of heeft je woning meerdere daken Wij kunnen met een simulatie nauwkeurig berekenen wat een zonnesysteem in jouw situatie gaat opbrengen.

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen

Wil je zonnepanelen laten verwijderen en terugplaatsen? Bijvoorbeeld in verband met schilderwerk, het plaatsen van een dakkapel of andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Robinzon help ook met.

Robinzon is jouw partner in duurzaamheid. Wij zijn dé expert in zonnepanelen, thuisaccu’s, laadpalen en energiezuinige airco’s.

Image
Zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak: een duurzame investering die loont.

Naar zonnepanelen
Image
Laadpalen

Altijd met een volle accu van huis met je eigen slimme laadpaal.

Naar laadpalen
Image
Airconditioning

Energiezuinige airconditioning: koel in de zomer én warm in de winter.

Naar airconditioning
Image
Thuisaccu’s

Met de juiste thuisaccu haal je nog meer uit je eigen opgewekte stroom.

Naar thuisaccu’s