Dsc03119 - Robinzon

Thuisaccu: haal het maximale uit je zelf opgewekte stroom.

Je zonnepanelen wekken overdag stroom op die je meteen in huis kunt gebruiken. De stroom die je niet gebruikt, gaat naar het stroomnet. Met een thuisaccu sla je die extra stroom zélf op. Om te gebruiken op momenten dat je zonnepanelen geen energie opwekken. ’s Avonds of ’s nachts bijvoorbeeld. Zo ben je nog minder afhankelijk van je energieleverancier, het stroomnetwerk én de salderingsregeling van de overheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag een offerte aan

Binnen 30 seconden klaar

Met een thuisaccu helemaal klaar voor de toekomst.

In Nederland gaat de stroom die je overdag met je zonnepanelen opwekt, maar dan niet gebruikt, naar het stroomnet. Je krijgt daarvoor een vergoeding van je energieleverancier. Dat heet salderen. Een mooie oplossing. Maar deze salderingsregeling gaat verdwijnen. Vanaf 2023 mag je elk jaar minder salderen dan het voorgaande jaar. In 2031 moet de regeling helemaal tot 0% zijn afgebouwd.

Nu de salderingsregeling verdwijnt, is de thuisaccu meer dan ooit een uitkomst. Deze grote batterij slaat de zelf opgewekte stroom die je niet meteen gebruikt op voor later gebruik. Voor de momenten waarop je zonnepanelen geen stroom kunnen opwekken. In de avonduren bijvoorbeeld.

Vraag een offerte aan
Schermafbeelding 2022 02 09 Om 09.27.18 - Robinzon

De vele voordelen van een thuisaccu.

Met een thuisaccu kies je voor duurzaam en voor onafhankelijkheid.

Nog lagere energierekening.
Minder afhankelijk van het elektriciteitsnetwerk.
Vrijwel alleen nog maar duurzaam opgewekte energie in huis.
Geen last van het afbouwen van de salderingsregeling.
Met een volle thuisaccu uren tot zelfs een paar dagen stroom in huis.
Altijd je eigen noodstroomvoorziening
Offerte
Robinzon Illustratie Zonnepanelen Bij Huis E1642057885352 - Robinzon

Onze Top-3 thuisaccu’s.

GoodWe Lynx High Voltage

Kies ook voor maatwerk met de thuisbatterij van de GoodWe LynX Home F Series. De zeer veilige accu werkt met een stapelbaar, modulair systeem. Zo krijg je altijd precies de juiste oplossing voor jouw situatie.

Lees meer
SolarEdge Energy Bank

In 2023 komt de SolarEdge Energy Bank op de markt. De plug & play accu wordt direct op de éénfase-omvormers van SolarEdge aangesloten en communiceert draadloos. Ook geschikt voor een kleinere installatie. Heel handig als je wat minder ruimte in huis hebt.

Lees meer
Enphase IQ Batterij

De Enphase IQ Batterij sluit naadloos aan op je Enphase zonnesysteem. De veilige, betrouwbare thuisaccu werkt met modules. Dat maakt maatwerk nog gemakkelijker. Vanaf 2023 is de Enphase IQ Batterij ook in Nederland verkrijgbaar.

Lees meer

In een paar stappen naar altijd stroom in huis met je eigen thuisaccu

Bij RobinZon werken we alleen met de beste kwaliteit thuisaccu’s. In slechts een paar stappen helpen we je naar altijd (duurzame) stroom en een nog lagere energierekening.

Vraag direct een offerte aan
1

Vrijblijvend

Neem contact met ons op voor een aanvraag. Bel ons op 035 – 7850681. Of vul het contactformulier in.

2

Inventarisatie & offerte

Een van onze ervaren medewerkers komt snel bij je langs voor een inventarisatie. Je ontvangt binnen 5 dagen een offerte.

3

Planning voor plaatsen

Wij spreken een datum met je af voor het installeren van je thuisaccu en het aansluiten van de accu op de rest van je zonnesysteem.

4

Installatie thuisaccu

Wij installeren de thuisaccu en leveren die pas op als alles werkt.

5

Tips voor onderhoud

We geven je tips voor het onderhoud van de thuisaccu. Ook is het mogelijk om voordelig een onderhoudscontract met ons af te sluiten.

Meer duurzame producten.

Robinzon werkt alleen met topmerken. We nemen de tijd om samen met jou te kijken welk product het best bij jouw situatie past. Met onze ervaren mensen leveren we altijd de beste service. Of het nu gaat om zonnepanelen, een thuisaccu, laadpaal of energiezuinige airco.

Image
Zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak: een duurzame investering die loont.

Lees meer
Image
Omvormers

Haal het beste uit je zonnepanelen met Enphase micro-omvormers.

Omvormers
Image
Laadpalen

Altijd met een volle accu van huis met je eigen slimme laadpaal.

Lees meer
Image
Onderhoud

Extra lang plezier van je zonnepanelen met onderhoud.

Lees meer