GoodWe Lynx High Voltage

Met de GoodWe Lynx F batterij kies je voor maatwerk. De thuisaccu werkt met een stapelbaar, modulair systeem voor het opslaan van je zonne-energie. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met 6.6 kWh en dat later heel eenvoudig uitbreiden tot 13.2 kWh per toren. Zo heb je altijd precies de juiste oplossing voor jouw situatie!

Dankzij de geavanceerde LFP (lithium iron phosphate) batterijcel-technologie is de batterij niet alleen heel veilig, maar heeft ze ook nog eens een langere levensduur. De GoodWe High Voltage accu is eenvoudig te bedienen met een speciale app.

GoodWe Lynx High Voltage

Om de accu aan te sluiten, maken we gebruik van GoodWe hybride en retrofit omvormers. We vervangen je huidige omvormer door een retrofit omvormer. De hybride omvormer zorgt ervoor dat je je zelf opgewekte zonne-energie meteen kunt gebruiken, opslaat in je thuisaccu of – bij een volle accu – weer teruglevert aan het net.

De omvormers zijn voorzien van een backup-uitgang. Heel handig, want zo kan een volle GoodWe thuisaccu noodstroom leveren. Wel zo prettig dat je koelkast, vriezer, server en/of verlichting gewoon blijven werken bij een stroomstoring.

Met de GoodWe omvormers kun je ook gemakkelijk instellen dat je je stroom tegen daltarief oplaadt in daluren of dat je met een dynamisch contract je stroom slim inkoopt en verkoopt.

Interesse in de GoodWe Lynx accu? Of eerst meer weten? Neem contact op.