SolarEdge Energy Bank

SolarEdge heeft met de Energy bank, dé oplossing voor je éénfase-omvormers van SolarEdge. De thuisaccu wordt direct op de omvormers aangesloten en communiceert draadloos met de hoofdaansluiting. Ook geschikt voor een minimale installatie. Handig als je wat minder ruimte in huis hebt. SolarEdge blijft met nieuwe Smart Home oplossingen komen, maar veiligheid staat daarbij altijd voorop! Zo is de SolarEdge Energy Bank uitgerust met een ingebouwde brandblusser.

SolarEdge Energy Bank

Verschillende thuisaccu’s in de IQ serie.

De SolarEdge Energy Bank kan worden aangesloten op álle éénfase SolarEdge omvormers (zonder display) die wij bij je hebben geïnstalleerd. Alle éénfase SolarEdge HD Wave SetApp & Storedge omvormers zijn geschikt voor dit plug & play systeem.

Met het installeren van de SolarEdge Energy Bank blijft de omvormer de accu ook laden op het moment dat er in je buurt meer energie wordt opgewekt dan verbruikt. Normaal schakelen omvormers uit als de netspanning te hoog wordt. De SolarEdge Energy bank slaat de ‘te veel’ opgewekte energie op voor later gebruik.

Interesse in de SolarEdge Energy Bank? Of eerst meer weten? Neem contact op.