Zonnepanelen Almere Nobelhorst Nieuwbouw - Robinzon

Zonnepanelen in Almere

Wil jij je huis in Almere verduurzamen met zonnepanelen? En ook nog eens flink op je energierekening besparen? Doe dan de gratis check.

"*" geeft vereiste velden aan

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Robinzon heeft ruime ervaring met het installeren van alle typen zonnepanelen. Wij leveren zonnepanelen aan zowel particulieren als bedrijven in Almere. Ook kun je bij ons terecht voor je thuisaccu, laadpaal of energiezuinige airco.

Onze projecten in Almere en omgeving.

Veel tevreden klanten gingen je voor. Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Groen & Gezond Almere .

De gemeente Almere werkt hard aan haar duurzame ambities. Ze stimuleert stadsnatuur, biodiversiteit, circulaire economie én de overstap naar groene energie met Groen & Gezond Almere. De stip op de horizon? In 2030 moet de CO2-uitstoot van Almere met 49% zijn teruggebracht. Er zijn al veel duurzame initiatieven in Almere. De groene ambities van de stad worden nog eens versneld door de Floriade Expo 2022, een proeftuin voor duurzame innovaties. Maar ook daarna 2022 blijft Almere stevig verder bouwen aan de Groene Stad.

Bouw ook mee aan de Groene Stad van de Toekomst! Meer over Gezond & Groen Almere.

Hoog Rendement Zonnepanelen 2 - Robinzon

SVn Zakelijke financiering.

Een Zakelijke financiering is een geldlening die je o.a. kunt gebruiken om je woning of (bedrijfs)pand te verduurzamen. Voor de gemeente Almere geldt als voorwaarde dat je minimaal € 5.000 en maximaal € 100.00 euro leent. Er zijn verschillende constructies mogelijk. Ook moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer informatie over de SVn Zakelijke lening voor Almere vind je op de SVn website. Hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op. Robinzon helpt je graag verder.

Dsc03084 - Robinzon

Interessante regelingen voor jou.

Salderingsregeling

Elke keer als je zonnepanelen overdag meer stroom opwekken dan je op dat moment gebruikt, lever je dat overschot automatisch weer terug aan het stroomnet. Je krijgt daarvoor een vergoeding van je energieleverancier. Die is wettelijk verplicht de stroom die jij terug levert op jaarbasis te verrekenen met de stroom die je afneemt. Dit heet salderen.

Lees meer

BTW teruggave op zonnepanelen

Niet alle stroom die je met je zonnepanelen opwekt, kun je meteen zelf gebruiken. De te veel aan opgewekte stroom gaat automatisch naar je energieleverancier. Via de salderingsregeling. De Belastingdienst zie je daarom als een klein bedrijf. Vandaar dat je de 21% btw die je op je zonnepanelen betaalt, kunt terugvragen bij de Belastingdienst.

Lees meer

Onze klanten aan het woord

We zijn zeer tevreden over de service van RobinZon. Heldere, eerlijke communicatie en altijd bereikbaar. De panelen zijn snel en netjes geplaatst.

Alalena Mediaprodukties

Als eerste wil ik melden dat de mannen een perfecte oplossing hebben geboden voor ons! Verder zijn de panelen zeer vakkundig gemonteerd, alles netjes weggewerkt en achter gelaten, ik kan iedereen RobinZon aanbevelen, alle werknemers even vriendelijk en kennis van zaken. De communicatie op kantoor gaat ook erg vloeiend en vrolijk, ik zeg hou dit vol!!!

t Parket Huys

Het contact vanaf de aanvraag tot en met de oplevering is zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig geweest. Het systeem is uitermate netjes aangebracht, de omvormer op een mooie plek in de meterkast, en alle verpakkingsmaterialen e.d. meegenomen. Robinzon BV kan ik iedereen aanraden!

JP

In september 2019 heeft Robin zonnepanelen bij ons thuis geplaatst. Dik tevreden zijn we hierover. Voor een goede prijs heeft hij ze netjes gelegd. Het is verder een betrouwbaar persoon en een prettige mens om in je huis te hebben. We wilden achteraf nog wat buizen weg gewerkt hebben en Robin heeft dit direct voor ons gefixt! Topper!

J. de Wit

Na een goed advies werd de opdracht geheel volgens afspraak uitgevoerd en al het mogelijke gedaan om de klant tevreden te stellen.

Jan Pieter