Zonnepanelen in Almere van Robinzon

Wil jij je huis in Almere verduurzamen met zonnepanelen en ook nog eens flink op je energierekening besparen? Vraag direct een offerte aan voor de beste zonnepanelen in Almere van Robinzon.

Vraag binnen 30 seconden een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

1000+ tevreden klanten gingen je voor

Robinzon is jouw premium partner in duurzaamheid. Wij leveren zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in midden Nederland, zo ook in Almere. Wij leveren onze duurzame producten zowel aan particulieren als bedrijven.

Al voorzien van zonnepanelen? Wij leveren ook thuisaccus, isolatie en laadpalen bij jou in Almere en omgeving

Wat onze klanten in Almere en omgeving zeggen.
Voordelen van zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Almere?.

Met zonne-energie wek je je eigen stroom op. Beter voor het klimaat én voor je portemonnee. Zeker nu de energiekosten zo hoog zijn.

Via de gemeente Almere kun je voor het verduurzamen van je woning of (bedrijfs)pand in aanmerking komen voor de SVn Zakelijke lening. Zo schaf je tegen een zeer gunstige rente zonnepanelen aan.

De duurzame ambities van de gemeente Almere zijn groot. De gemeente ondersteunt tal van groene initiatieven en heeft zelfs een speciale afdeling Gezond & Groen Almere.

Groen & Gezond Almere

De gemeente Almere werkt hard aan haar duurzame ambities. Ze stimuleert stadsnatuur, biodiversiteit, circulaire economie én de overstap naar groene energie met Groen & Gezond Almere. De stip op de horizon? In 2030 moet de CO2-uitstoot van Almere met 49% zijn teruggebracht. Er zijn al veel duurzame initiatieven in Almere. De groene ambities van de stad worden nog eens versneld door de Floriade Expo 2022, een proeftuin voor duurzame innovaties. Maar ook daarna 2022 blijft Almere stevig verder bouwen aan de Groene Stad.

Bouw ook mee aan de Groene Stad van de Toekomst! Meer over Gezond & Groen Almere.

Robinzon bus

SVn Zakelijke financiering

Een Zakelijke financiering is een geldlening die je o.a. kunt gebruiken om je woning of (bedrijfs)pand te verduurzamen. Voor de gemeente Almere geldt als voorwaarde dat je minimaal € 5.000 en maximaal € 100.00 euro leent. Er zijn verschillende constructies mogelijk. Ook moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer informatie over de SVn Zakelijke lening voor Almere vind je op de SVn website. Hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op. Robinzon helpt je graag verder.