Dsc03105 - Robinzon

Zonnepanelen in Amersfoort

Wil jij je huis in Amersfoort verduurzamen met zonnepanelen? En ook nog eens flink op je energierekening besparen? Doe dan de gratis check.

"*" geeft vereiste velden aan

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Robinzon heeft ruime ervaring met het installeren van alle typen zonnepanelen. Wij leveren zonnepanelen aan zowel particulieren als bedrijven in Amersfoort. Je kunt ook bij ons terecht voor je thuisaccu, laadpaal of energiezuinige airco.

Onze projecten in Amersfoort en omgeving.

Veel tevreden klanten gingen je voor. Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Een gezond, groen en leefbaar Amersfoort.

Een gezond, groen en leefbaar Amersfoort. De gemeente Amersfoort heeft grote ambities op het gebied van duurzaamheid. Ze wil klimaatverandering een halt toeroepen en de stad klimaatbestendig maken. Dat doet de gemeente door zelf energie te besparen en nieuwe natuurlijke energiebronnen aan te boren. Maar ook door haar inwoners en ondernemers te helpen met informatie, inspiratie en diverse subsidies en regelingen.

Jij draagt toch ook je steentje bij aan duurzame stad Amersfoort? Samen maken we het verschil.

2021 11 08 13.34.09 Kopie - Robinzon

Duurzaam Bouwloket Amersfoort.

Het Duurzaam Bouwloket is het Energieloket van de gemeente Amersfoort. Vragen over duurzaam bouwen, energie besparen of energie opwekken? Het Duurzaam Bouwloket helpt je verder. Op het digitale platform vind je ook alle informatie over subsidies en regelingen voor het aanschaffen van bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of zonneboiler.

Hulp nodig bij het aanvragen van subsidies in Amersfoort? Neem contact met ons op. Robinzon denkt graag met je mee.

2021 07 08 12.02.38 1 - Robinzon

Interessante regelingen voor jou.

Salderingsregeling

Elke keer als je zonnepanelen overdag meer stroom opwekken dan je op dat moment gebruikt, lever je dat overschot automatisch weer terug aan het stroomnet. Je krijgt daarvoor een vergoeding van je energieleverancier. Die is wettelijk verplicht de stroom die jij terug levert op jaarbasis te verrekenen met de stroom die je afneemt. Dit heet salderen.

Lees meer

BTW teruggave op zonnepanelen

Niet alle stroom die je met je zonnepanelen opwekt, kun je meteen zelf gebruiken. De te veel aan opgewekte stroom gaat automatisch naar je energieleverancier. Via de salderingsregeling. De Belastingdienst zie je daarom als een klein bedrijf. Vandaar dat je de 21% btw die je op je zonnepanelen betaalt, kunt terugvragen bij de Belastingdienst.

Lees meer

Onze klanten aan het woord

We zijn zeer tevreden over de service van RobinZon. Heldere, eerlijke communicatie en altijd bereikbaar. De panelen zijn snel en netjes geplaatst.

Alalena Mediaprodukties

Als eerste wil ik melden dat de mannen een perfecte oplossing hebben geboden voor ons! Verder zijn de panelen zeer vakkundig gemonteerd, alles netjes weggewerkt en achter gelaten, ik kan iedereen RobinZon aanbevelen, alle werknemers even vriendelijk en kennis van zaken. De communicatie op kantoor gaat ook erg vloeiend en vrolijk, ik zeg hou dit vol!!!

t Parket Huys

Het contact vanaf de aanvraag tot en met de oplevering is zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig geweest. Het systeem is uitermate netjes aangebracht, de omvormer op een mooie plek in de meterkast, en alle verpakkingsmaterialen e.d. meegenomen. Robinzon BV kan ik iedereen aanraden!

JP

In september 2019 heeft Robin zonnepanelen bij ons thuis geplaatst. Dik tevreden zijn we hierover. Voor een goede prijs heeft hij ze netjes gelegd. Het is verder een betrouwbaar persoon en een prettige mens om in je huis te hebben. We wilden achteraf nog wat buizen weg gewerkt hebben en Robin heeft dit direct voor ons gefixt! Topper!

J. de Wit

Na een goed advies werd de opdracht geheel volgens afspraak uitgevoerd en al het mogelijke gedaan om de klant tevreden te stellen.

Jan Pieter