Zonnepanelen in Baarn van Robinzon

Wil jij je huis in Baarn verduurzamen met zonnepanelen en ook nog eens flink op je energierekening besparen? Vraag direct een offerte aan voor de beste zonnepanelen in Baarn van Robinzon.

Vraag binnen 30 seconden een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

1000+ tevreden klanten gingen je voor

Robinzon is jouw premium partner in duurzaamheid. Wij leveren zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in midden Nederland, zo ook in Baarn. Wij leveren onze duurzame producten zowel aan particulieren als bedrijven.

Al voorzien van zonnepanelen? Wij leveren ook thuisaccus, isolatie en laadpalen bij jou in Baarn en omgeving

Wat onze klanten in Baarn en omgeving zeggen.
Voordelen van zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Baarn?.

Meteen een lagere energierekening

Een energiezuiniger huis met een beter energielabel

Profiteer van subsidies

Bouw mee aan een duurzaam Blaricum

Baarn stimuleert duurzame keuzes

Een duurzame, leefbare toekomst. Daar zet de gemeente Baarn vol op in. De gemeente geeft zelf het goede voorbeeld. Zo verduurzaamt ze scholen en eigen gebouwen. Maar Baarn helpt ook haar inwoners en bedrijven verder vergroenen. Met mooie subsidies en regelingen. En met de EnergieCoaches en het Duurzaam Bouwloket die antwoord geven op al je vragen over groen leven en wonen.
Jij doet toch ook mee? Kijk voor alle informatie over duurzaam wonen in Baarn op de website van de gemeente.

Robinzon bus

Duurzaamheidslening voor particulieren

Woningeigenaren in Baarn kunnen bij de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. Dit is een lening waarmee je tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen aan je woning kunt treffen Om zo’n duurzaamheidslening af te kunnen sluiten, moet je eigenaar zijn van een bestaande woning in Baarn. Je kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen.
Hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op, Robinzon helpt je graag verder.

Subsidies voor bedrijven in Baarn.

Er zijn verschillende subsidies en andere regelingen beschikbaar voor bedrijven in Baarn die willen verduurzamen. Op de website van BaarnDuurzaam vind je een uitgebreid overzicht van al deze regelingen. Ook geeft de website meer informatie over de Stichting Platform Ondernemend Baarn Duurzaam. POB-Duurzaam informeert, stimuleert en helpt bedrijven en instellingen in Baarn met vergroenen.