2020 11 07 12.39.37 Kopie - Robinzon

Zonnepanelen in Baarn

Wil jij je huis in Baarn verduurzamen met zonnepanelen? En ook nog eens flink op je energierekening besparen? Doe dan de gratis check.

"*" geeft vereiste velden aan

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Robinzon heeft ruime ervaring met het installeren van alle typen zonnepanelen. Wij leveren zonnepanelen aan zowel particulieren als bedrijven in Baarn. Je kunt ook bij ons terecht voor je thuisaccu, laadpaal of energiezuinige airco.

Onze projecten in Baarn en omgeving.

Veel tevreden klanten gingen je voor. Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Baarn stimuleert duurzame keuzes.

Een duurzame, leefbare toekomst. Daar zet de gemeente Baarn vol op in. De gemeente geeft zelf het goede voorbeeld. Zo verduurzaamt ze scholen en eigen gebouwen. Maar Baarn helpt ook haar inwoners en bedrijven verder vergroenen. Met mooie subsidies en regelingen. En met de EnergieCoaches en het Duurzaam Bouwloket die antwoord geven op al je vragen over groen leven en wonen.
Jij doet toch ook mee? Kijk voor alle informatie over duurzaam wonen in Baarn op de website van de gemeente.

Dsc03110 - Robinzon

Duurzaamheidslening voor particulieren.

Woningeigenaren in Baarn kunnen bij de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. Dit is een lening waarmee je tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen aan je woning kunt treffen Om zo’n duurzaamheidslening af te kunnen sluiten, moet je eigenaar zijn van een bestaande woning in Baarn. Je kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,- lenen.
Hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op, Robinzon helpt je graag verder.

2021 07 08 12.02.38 1 - Robinzon

Subsidies voor bedrijven in Baarn.

Er zijn verschillende subsidies en andere regelingen beschikbaar voor bedrijven in Baarn die willen verduurzamen. Op de website van BaarnDuurzaam vind je een uitgebreid overzicht van al deze regelingen. Ook geeft de website meer informatie over de Stichting Platform Ondernemend Baarn Duurzaam. POB-Duurzaam informeert, stimuleert en helpt bedrijven en instellingen in Baarn met vergroenen.

Dsc03176 - Robinzon

Interessante regelingen voor jou.

Salderingsregeling

Elke keer als je zonnepanelen overdag meer stroom opwekken dan je op dat moment gebruikt, lever je dat overschot automatisch weer terug aan het stroomnet. Je krijgt daarvoor een vergoeding van je energieleverancier. Die is wettelijk verplicht de stroom die jij terug levert op jaarbasis te verrekenen met de stroom die je afneemt. Dit heet salderen.

Lees meer

BTW teruggave op zonnepanelen

Niet alle stroom die je met je zonnepanelen opwekt, kun je meteen zelf gebruiken. De te veel aan opgewekte stroom gaat automatisch naar je energieleverancier. Via de salderingsregeling. De Belastingdienst zie je daarom als een klein bedrijf. Vandaar dat je de 21% btw die je op je zonnepanelen betaalt, kunt terugvragen bij de Belastingdienst.

Lees meer

Onze klanten aan het woord

We zijn zeer tevreden over de service van RobinZon. Heldere, eerlijke communicatie en altijd bereikbaar. De panelen zijn snel en netjes geplaatst.

Alalena Mediaprodukties

Als eerste wil ik melden dat de mannen een perfecte oplossing hebben geboden voor ons! Verder zijn de panelen zeer vakkundig gemonteerd, alles netjes weggewerkt en achter gelaten, ik kan iedereen RobinZon aanbevelen, alle werknemers even vriendelijk en kennis van zaken. De communicatie op kantoor gaat ook erg vloeiend en vrolijk, ik zeg hou dit vol!!!

t Parket Huys

Het contact vanaf de aanvraag tot en met de oplevering is zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig geweest. Het systeem is uitermate netjes aangebracht, de omvormer op een mooie plek in de meterkast, en alle verpakkingsmaterialen e.d. meegenomen. Robinzon BV kan ik iedereen aanraden!

JP

In september 2019 heeft Robin zonnepanelen bij ons thuis geplaatst. Dik tevreden zijn we hierover. Voor een goede prijs heeft hij ze netjes gelegd. Het is verder een betrouwbaar persoon en een prettige mens om in je huis te hebben. We wilden achteraf nog wat buizen weg gewerkt hebben en Robin heeft dit direct voor ons gefixt! Topper!

J. de Wit

Na een goed advies werd de opdracht geheel volgens afspraak uitgevoerd en al het mogelijke gedaan om de klant tevreden te stellen.

Jan Pieter