Zonnepanelen in Bussum.

Wil jij je huis in Bussum verduurzamen met zonnepanelen? Doe dan de check en start met besparen op je energierekening.

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Wij ontwerpen, leveren en installeren standaard zonnepanelen, indak zonnepanelen en dakpan zonnepanelen in Bussum. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Wij leveren onze zonnepanelen zowel aan particulieren als bedrijven in Bussum.

Duurzaamheidslening Bussum

Eigenaren van bestaande woningen in Bussum kunnen bij de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. Dit is een lening waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert zonder uw eigen spaargeld te gebruiken. De lening bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal €25.000. Als u zonnepanelen wilt laten installeren kunt u mogelijk gebruik maken van deze duurzaamheidslening. Het grote voordeel van de duurzaamheidslening is de lage rente. Het is mogelijk om op ieder moment boetevrij af te lossen (minimaal €250) Om in aanmerking te komen voor een duurzaamheidslening in Bussum geldt een aantal voorwaarden. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op, RobinZon Panelen helpt u graag verder.

Interessante regelingen voor jou.

Salderingsregeling

Stroom die u met zonnepanelen in Bussum opwekt en niet meteen verbruikt levert u terug aan uw energieleverancier. U ontvangt hiervoor hetzelfde bedrag als u betaalt voor de afname, incl. energiebelasting, ODE en BTW. Wilt u hier meer over weten?

Lees meer

BTW teruggave op zonnepanelen

Als u momenteel zonnepanelen in Bussum aanschaft krijgt u 21% retour op de aanschaf en installatie van uw zonnesysteem. RobinZon panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen in Bussum de btw teruggave. Wilt u hier meer over weten?

Lees meer