Zonnepanelen in Eemnes van Robinzon

Wil jij je huis in Eemnes verduurzamen met zonnepanelen en ook nog eens flink op je energierekening besparen? Vraag direct een offerte aan voor de beste zonnepanelen in Eemnes van Robinzon.

Vraag binnen 30 seconden een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

1000+ tevreden klanten gingen je voor

Robinzon is jouw premium partner in duurzaamheid. Wij leveren zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in midden Nederland, zo ook in Eemnes. Wij leveren onze duurzame producten zowel aan particulieren als bedrijven.

Al voorzien van zonnepanelen? Wij leveren ook thuisaccus, isolatie en laadpalen bij jou in Eemnes en omgeving

Wat onze klanten in Eemnes en omgeving zeggen.

Eemnes gaat voor duurzaam

Eemnes zet hoog in als het gaat om verduurzamen. De gemeente heeft zich tot doel gesteld om in 2030 energieneutraal te zijn. Steeds meer bewoners en bedrijven in Eemnes kiezen voor zonnepanelen. Beter voor het milieu én voor je energierekening. Robinzon levert en installeert de beste zonnepanelen tegen een scherpe prijs.

Zonnepanelen op schuur of stal

Ook zonnepanelen op schuur of stal mogelijk

Heb je net als deze klant uit Eemnes ook een flinke schuur of veestal? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken of je zonnepanelen op je schuur of stal kunt laten plaatsen. Schuren hebben vaak een groot dakoppervlak én een gunstige hellingshoek. Daarop kun je jaarlijks een enorme hoeveelheid zonne-energie opwekken.

Op het dak van deze schuur in Eemnes installeerden we 52 zonnepanelen. Met een rendement van maar liefst 26%. Dit zonnesysteem verdient zichzelf al in vier jaar terug! Omdat deze karakteristieke oude schuur in Eemnes zo’n mooi aanzicht heeft, koos onze klant voor zwarte zonnepanelen van JA Solar. Prachtige zonnepanelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.