Villa Huizen Indak Zonnepanelen - Robinzon

Zonnepanelen in Huizen

Wil jij je pand in Huizen verduurzamen met zonnepanelen? En ook nog eens flink op je energierekening besparen? Doe de check.

"*" geeft vereiste velden aan

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Robinzon heeft ruime ervaring met het installeren van alle typen zonnepanelen. Wij leveren zonnepanelen aan zowel particulieren als bedrijven in Huizen. Je kunt ook bij ons terecht voor je thuisaccu, laadpaal of energiezuinige airco.

Onze projecten in Huizen en omgeving.

Veel tevreden klanten gingen je voor. Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op
Dsc02141 - Robinzon
Q CELLS zonnepanelen op nieuwbouwwoning in Bl…

Met Q CELLS zonnepanelen op je dak ben je verzekerd van kwaliteit….

Interessante regelingen voor jou.

Salderingsregeling

Elke keer als je zonnepanelen overdag meer stroom opwekken dan je op dat moment gebruikt, lever je dat overschot automatisch weer terug aan het stroomnet. Je krijgt daarvoor een vergoeding van je energieleverancier. Die is wettelijk verplicht de stroom die jij terug levert op jaarbasis te verrekenen met de stroom die je afneemt. Dit heet salderen.

Lees meer

Huizen klimaatbewust.

In 2050 wil Huizen klimaatneutraal en klimaatbestendig zijn. Een aardgasvrije gemeente met een circulaire economie en een grote biodiversiteit. Om dat te bereiken stimuleert Huizen haar inwoners om verder te vergroenen.
Veel aandacht gaat daarbij uit naar oudere woningen. Speciaal voor het verduurzamen van historische arbeidswoningen en monumentale Gooise villa’s is er De Groene Menukaart. Voor alle regelingen en tips voor groener leven en wonen in Huizen kun je terecht bij het Duurzaam Bouwloket en de energiecoaches van de gemeente.

Bouw jij ook mee aan een duurzaam Huizen? Samen maken we het verschil.

Dsc03155 Kopie - Robinzon

Energie Subsidiecheck.

Voor de aanschaf van zonnepanelen heeft de overheid verschillende subsidies en regelingen beschikbaar. Met de Energiebespaarlening bijvoorbeeld kun je tegen gunstige voorwaarden je woning of (bedrijfs)pand verduurzamen. Er zijn verschillende constructies mogelijk. Weten of jij ook voor de Energiebespaarlening of een van de andere regelingen in aanmerking komt? Doe de energie subsidiecheck via het Duurzaam Bouwloket. Ook voor veel andere groene tips en informatie kun je op het digitale energieloket.
Hulp nodig bij het aanvragen van subsidies en andere regelingen? Neem contact met ons op. Robinzon helpt je graag verder.

Dsc03013 - Robinzon

Onze klanten aan het woord

Wat een mooi bedrijf, RobinZon! Hardwerkende mensen die weten wat en hoe ze moeten installeren. Geen moeite te veel om alles uit te leggen en te controleren. Heel veel dank voor de prima samenwerking! Laat nu de zon maar komen!

Familie de Boer

Laadpaal en zonnepanelen plaatsen en meterkast vervangen ging geheel volgens afspraak en zonder problemen. Keurig op tijd aangelegd, aangesloten en afgewerkt.

H. Honing

Robinzon is een bedrijf dat adequaat handelt, snel offertes afgeeft die marktconform is en ook snel tot plaatsing overgaat. Duidelijke uitleg bij offerte en plaatsing geeft en niet onbelangrijk terzake kundig is. Fijn is dat de mensen die de offerte afgeven ook bij plaatsing aanwezig zijn. Panelen netjes geplaatst en systeem werkt perfect.

Ben

Na een goed advies werd de opdracht geheel volgens afspraak uitgevoerd en al het mogelijke gedaan om de klant tevreden te stellen.

Jan Pieter

RobinZon is een prettig en betrouwbaar bedrijf om mee te werken. Ze geven inhoudelijk advies (wat is wel en niet mogelijk), presenteren diverse voorstellen (in mijn geval 4 voorstellen), reageren snel en levert zoals afgesproken.

Marcel