Zonnepanelen In Laren Een Investering Die Loont - Robinzon

Zonnepanelen in Laren

Wil jij je huis in Laren verduurzamen met zonnepanelen? En ook nog eens flink op je energierekening besparen? Doe de check.

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Robinzon heeft ruime ervaring met het installeren van alle typen zonnepanelen. Wij leveren zonnepanelen aan zowel particulieren als bedrijven in Laren. Je kunt ook bij ons terecht voor je thuisaccu, laadpaal of energiezuinige airco.

Onze projecten in Laren en omgeving.

Veel tevreden klanten gingen je voor. Neem eens een kijkje bij onze projecten. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Onze klanten aan het woord

Wat een mooi bedrijf, RobinZon! Hardwerkende mensen die weten wat en hoe ze moeten installeren. Geen moeite te veel om alles uit te leggen en te controleren. Heel veel dank voor de prima samenwerking! Laat nu de zon maar komen!

Familie de Boer

Laadpaal en zonnepanelen plaatsen en meterkast vervangen ging geheel volgens afspraak en zonder problemen. Keurig op tijd aangelegd, aangesloten en afgewerkt.

H. Honing

RobinZon is een prettig en betrouwbaar bedrijf om mee te werken. Ze geven inhoudelijk advies (wat is wel en niet mogelijk), presenteren diverse voorstellen (in mijn geval 4 voorstellen), reageren snel en levert zoals afgesproken.

Marcel

Interessante regelingen voor jou.

Salderingsregeling

Elke keer als je zonnepanelen overdag meer stroom opwekken dan je op dat moment gebruikt, lever je dat overschot automatisch weer terug aan het stroomnet. Je krijgt daarvoor een vergoeding van je energieleverancier. Die is wettelijk verplicht de stroom die jij terug levert op jaarbasis te verrekenen met de stroom die je afneemt. Dit heet salderen.

Lees meer

BTW teruggave op zonnepanelen

Niet alle stroom die je met je zonnepanelen opwekt, kun je meteen zelf gebruiken. De te veel aan opgewekte stroom gaat automatisch naar je energieleverancier. Via de salderingsregeling. De Belastingdienst zie je daarom als een klein bedrijf. Vandaar dat je de 21% btw die je op je zonnepanelen betaalt, kunt terugvragen bij de Belastingdienst.

Lees meer