Dsc03106 - Robinzon

Zonnepanelen in Naarden

Wil jij je huis in Naarden verduurzamen met zonnepanelen? En ook nog eens flink op je energierekening besparen? Doe de check.

"*" geeft vereiste velden aan

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Robinzon heeft ruime ervaring met het installeren van alle typen zonnepanelen. Wij leveren zonnepanelen aan zowel particulieren als bedrijven in Naarden. Je kunt ook bij ons terecht voor je thuisaccu, laadpaal of energiezuinige airco.

Onze projecten in Naarden en omgeving.

Veel tevreden klanten gingen je voor. Neem eens een kijkje bij onze projecten.
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Interessante regelingen voor jou.

Salderingsregeling

Elke keer als je zonnepanelen overdag meer stroom opwekken dan je op dat moment gebruikt, lever je dat overschot automatisch weer terug aan het stroomnet. Je krijgt daarvoor een vergoeding van je energieleverancier. Die is wettelijk verplicht de stroom die jij terug levert op jaarbasis te verrekenen met de stroom die je afneemt. Dit heet salderen.

Lees meer

Samen op weg naar een duurzaam Naarden.

De gemeente Gooise Meren zet vol in op klimaatbestendigheid en duurzaamheid. Met verschillende subsidieregelingen stimuleert de gemeente haar inwoners en ondernemers om huizen en bedrijfspanden te verduurzamen. Met alle vragen over groener wonen kun je als inwoner en ondernemer van Naarden terecht bij het Energieloket van de gemeente.
De gemeente heeft ook goede contacten met Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren. Aan deze beweging die tal van initiatieven ontplooit om samen lokaal te verduurzamen, hebben zich inmiddels al meer dan 7.000 inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en woningcorporaties uit Naarden en omstreken verbonden.

Doe mee en draag ook je steentje bij aan het verduurzamen van Naarden.

2021 07 08 13.39.26 - Robinzon

Duurzaamheidslening woningeigenaren.

Woningeigenaren in Naarden kunnen bij de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. Dit is een lening waarmee je tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen aan je woning kunt treffen Om zo’n duurzaamheidslening af te kunnen sluiten, moet je eigenaar zijn van een bestaande woning in de gemeente Gooise Meren. Je kunt minimaal €2.500,- en maximaal €25.000,- lenen. Tussendoor boetevrij aflossen behoort tot de mogelijkheden.

Hulp nodig bij het aanvragen van de duurzaamheidslening? Neem contact met ons op. Robinzon helpt je graag verder

Dsc03013 - Robinzon

Onze klanten aan het woord

We zijn zeer tevreden over de service van RobinZon. Heldere, eerlijke communicatie en altijd bereikbaar. De panelen zijn snel en netjes geplaatst.

Alalena Mediaprodukties

RobinZon geeft een duidelijke uitleg over het functioneren en aanleggen van de zonnepanelen, en daarom was de keuze om de zonnepanelen door dit bedrijf te laten monteren snel gemaakt. Verder zijn de panelen zeer vakkundig gemonteerd door bekwame en vriendelijke monteurs , waar wij ook weer goede informatie van hebben gekregen . Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.

E. van Zandvoort

Wij hebben uitstekende ervaring met Robinzon. Uitgebreide informatie bij de offerte, ze bieden verschillende opties. De medewerkers zijn vriendelijk en maken een serieuze en professionele indruk en ze werken netjes. Wij zijn blij dat we de opdracht aan Robinzon gegund hebben en bevelen dit bedrijf van harte aan.

E. Schoth

Als eerste wil ik melden dat de mannen een perfecte oplossing hebben geboden voor ons! Verder zijn de panelen zeer vakkundig gemonteerd, alles netjes weggewerkt en achter gelaten, ik kan iedereen RobinZon aanbevelen, alle werknemers even vriendelijk en kennis van zaken. De communicatie op kantoor gaat ook erg vloeiend en vrolijk, ik zeg hou dit vol!!!

t Parket Huys

Vlot, correct, snelle levering. Sympathieke monteurs. Een aanrader!

Ad

Offerte was duidelijk en na akkoord binnen 4 weken lagen de panelen al te schitteren op ons dak. De monteurs waren professioneel en heel aardig. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden en denken mee om alles netjes weg te werken. Zeer tevreden en een aanrader voor iedereen!

Sjoerd

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Denken veel met je mee, doen wat ze beloven en leveren snel en net werk af. Ik raad ze zeker aan!

Wolf

Het contact vanaf de aanvraag tot en met de oplevering is zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig geweest. Het systeem is uitermate netjes aangebracht, de omvormer op een mooie plek in de meterkast, en alle verpakkingsmaterialen e.d. meegenomen. Robinzon BV kan ik iedereen aanraden!

JP

In september 2019 heeft Robin zonnepanelen bij ons thuis geplaatst. Dik tevreden zijn we hierover. Voor een goede prijs heeft hij ze netjes gelegd. Het is verder een betrouwbaar persoon en een prettige mens om in je huis te hebben. We wilden achteraf nog wat buizen weg gewerkt hebben en Robin heeft dit direct voor ons gefixt! Topper!

J. de Wit

Wat een mooi bedrijf, RobinZon! Hardwerkende mensen die weten wat en hoe ze moeten installeren. Geen moeite te veel om alles uit te leggen en te controleren. Heel veel dank voor de prima samenwerking! Laat nu de zon maar komen!

Familie de Boer

Laadpaal en zonnepanelen plaatsen en meterkast vervangen ging geheel volgens afspraak en zonder problemen. Keurig op tijd aangelegd, aangesloten en afgewerkt.

H. Honing

Robinzon is een bedrijf dat adequaat handelt, snel offertes afgeeft die marktconform is en ook snel tot plaatsing overgaat. Duidelijke uitleg bij offerte en plaatsing geeft en niet onbelangrijk terzake kundig is. Fijn is dat de mensen die de offerte afgeven ook bij plaatsing aanwezig zijn. Panelen netjes geplaatst en systeem werkt perfect.

Ben

Na een goed advies werd de opdracht geheel volgens afspraak uitgevoerd en al het mogelijke gedaan om de klant tevreden te stellen.

Jan Pieter

RobinZon is een prettig en betrouwbaar bedrijf om mee te werken. Ze geven inhoudelijk advies (wat is wel en niet mogelijk), presenteren diverse voorstellen (in mijn geval 4 voorstellen), reageren snel en levert zoals afgesproken.

Marcel