Zonnepanelen in Utrecht.

Wil jij je huis in Utrecht verduurzamen met zonnepanelen? Doe dan de check en start met besparen op je energierekening.

"*" geeft vereiste velden aan

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Wij ontwerpen, leveren en installeren standaard zonnepanelen, indak zonnepanelen en dakpan zonnepanelen in Utrecht. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Wij leveren onze zonnepanelen zowel aan particulieren als bedrijven in Utrecht.

Subsidie zonnepanelen in Utrecht

De gemeente Utrecht moedigt haar inwoners door middel van subsidies, regelingen en wetgevingen aan om te investeren in duurzame energie. Een van die subsidies was de zonnepanelen subsidie in Utrecht waarbij inwoners een bedrag van maximaal €650 euro terug konden krijgen op de aanschaf van hun zonnepanelen systeem. Dankzij bezuinigen zijn er helaas geen zonnepaneel subsidies meer overgebleven voor particulieren in Utrecht. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van de 21% btw retour van de belastingdienst.

Interessante regelingen voor jou.

Salderingsregeling

Stroom die u met zonnepanelen in Utrecht opwekt en niet meteen verbruikt levert u terug aan uw energieleverancier. U ontvangt hiervoor hetzelfde bedrag als u betaalt voor de afname, incl. energiebelasting, ODE en BTW. Wilt u hier meer over weten?

Lees meer

BTW teruggave op zonnepanelen

Als u momenteel zonnepanelen in Utrecht aanschaft krijgt u 21% retour op de aanschaf en installatie van uw zonnesysteem. RobinZon panelen verzorgt na de installatie van uw zonnepanelen in Utrecht de btw teruggave. Wilt u hier meer over weten?

Lees meer