Hoog Rendement Met Ja Solar Zonnepanelen Op Woonboot In Weesp Kopie - Robinzon

Q CELLS zonnepanelen

Sinds oktober 2012 is Hanwha Q CELLS onderdeel van de Hanwha Group. De in 1952 opgerichte Hanwha Group is één van de acht grootste concerns in Zuid-Korea. Zonnepanelen van Q CELLS voldoen aan de hoogste eisen en normen op het gebied van technologie, betrouwbaarheid, kwaliteit en opbrengst. Hanwha Q CELLS test haar producten onder extreme klimaatomstandigheden zoals tropische vochtigheid, woestijnhitte en arctische koude.

"*" geeft vereiste velden aan

Geld verdienen met zonnepanelen?

Binnen 30 seconden klaar

Q CELLS heeft een nieuwe serie zonnepanelen op de markt gebracht: de Q PEAK DUO 9 serie. Q CELLS maakt bij deze G9 serie gebruik van de ZERO-GAP technologie. De cellen op de panelen zijn dichter op elkaar geplaatst waardoor er meer cellen op een zonnepaneel kunnen worden geplaatst. De G9 zonnepanelen van Q CELLS kenmerken zich door het hoge vermogen per m2. Het rendement van de Q CELLS G9 valt hierdoor tot 21,1 % hoger uit.

Q CELLS geeft bij het G9 zonnepaneel 12 tot 25 jaar performance garantie en garandeert dat het zonnepaneel na 25 jaar nog voor minstens 86% presteert.

Offerte aanvragen
Hoog Rendement Zonnepanelen Q Cells Q Peak G9 - Robinzon

Waarom kiezen voor Q CELSS?.

Q CELLS zonnepanelen leveren uitstekende prestaties en hebben een productgarantie van 12 of 25 jaar en een prestatiegarantie van 25 jaar.

Hogere prestatieklassen

Dankzij Q.ANTUM technology bieden Q CELLS zonnemodules meer prestatie per oppervlak

Temperatuurcoëfficiënt

Zelfs op hete dagen produceren Q CELLS zonnemodules betrouwbare opbrengsten en verliezen minder efficiëntie dan standaard zonnemodules.

Zwaklichtverhouding

Hoge opbrengsten bij lage stralingsintensiteit bijv. tijdens zonsop- en zons- ondergang en bij bewolking, maar ook in de herfst en winter als de zon vlak boven de horizon staat.
Qcells Zonnepanelen Blaricummermeent Robinzon Panelen - Robinzon