GSE indaksysteem.

Één van de mooiste oplossingen voor zonnepanelen op uw dak is het GSE Integration-systeem, ook wel GSE indaksysteem genoemd. GSE wordt gebruikt voor de indak installatie van zonnepanelen op alle typen daken. GSE indaksystemen zijn ideaal voor renovaties en nieuwbouw.

Vraag een offerte aan
Zonnepanelen Indak Vrijstaande Woning - Robinzon

Flexibele dakopstellingen.

Elk gewenste dakopstelling (portrait of landscape) kan met dit indaksysteem gerealiseerd worden. Het GSE Integration-systeem kan worden geïnstalleerd op dakhellingen tussen 15 en 50°. GSE Integration is een Europees product met alle belangrijke keurmerken en certificeringen.

De montageplaten van GSE Integration wegen slechts 2,5 kilo. Hierdoor is het GSE indaksysteem eenvoudig te transporteren en monteren. Het GSE indaksysteem is 100% waterdicht en de onderdelen zijn duurzaam.

Het GSE Integration-systeem biedt een garantie van 10 jaar. Het systeem vereist niet veel onderhoud, enkel regelmatige reiniging van de zonnepanelen.

Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen en wilt u meer informatie over het GSE indaksysteem? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden voor uw dak met u kunnen bespreken. RobinZon Panelen verzorgt na de installatie van uw GSE indaksysteem de btw-teruggave zodat u volledig ontzorgd wordt.